Вопросы? Позвоните +1-905-844-4247
Выбрать страницу

Izolda + Lukavi Šaran (PDF hrvatski/srpski)

$19.99

Ovo je srpsko/hrvatski prijevod, s ruskim izvornikom jedan pored drugog. Cijene su u kanadskim dolarima. Kupite našu knjigu u PDF formatu i odmah je pročitajte! Obavezno otvorite račun na našoj web stranici kako biste se u bilo kojem trenutku mogli vratiti kako biste preuzeli svoju kupnju, saznali više o novostima i dobili besplatne bonuse koje bismo mogli stvoriti za vas u budućnosti.

Knjiga sadrži dvije originalne pripovijetke: “Izolda” i “Lukavi Šaran”

Pritisnite zeleni gumb “В корзину” ispod za dodavanje u košaricu, a zatim nastavite na naplatu.

Артикул: Изольда + Хитрый Карась PDF-1-1 Категории: , ,

Описание

Cijene u kanadskim dolarima. Ovo je latinični prijevod na hrvatski ili srpski, s usporednim originalom na ruskom (ćirilica). Naša prva i vrlo važna knjiga. Ne događa se to svakom autoru. Knjiga koja može igrati vrlo važnu ulogu u vašem životu. U njemu ima bajki i neka vas to ne uznemirava jer tamo ima više stvarnog života nego fantazije. U vašem životu, to je najvažnija stvar. Nadopunit ćete vlastitu biblioteku, ali i biblioteku svoje djece. A ono što niste čitali kao dijete, nadoknadit ćete u potpunosti. Bajke o najvažnijem: o ljubavi i onome što je koči, ali i do čega dovode ljudski poroci koje ne primjećujemo, čak ni u sebi. Nećemo ih nabrajati, ali naučiti razumjeti ljude toliko je važno u naše vrijeme da možemo rasti, voliti i stvarati!

Ove originalne priče, napisane suvremenim ruskiom jezikom u stihovima koji vas mogu podsjetiti na književne divove kao što je Puškin, sigurno će oduševiti i odrasle i djecu!

ДАВАЙТЕ ПОДДЕРЖИВАТЬ СВЯЗЬ!

Отзывы

Отзывов пока нет.

Будьте первым, кто оставил отзыв на “Izolda + Lukavi Šaran (PDF hrvatski/srpski)”

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

Share This